Website Verkeer Formule

Website Verkeer Formule – Hoe SEO verkeer te krijgen van meer dan 9,200 trefwoorden & zoektermen
Stel u voor dat dit uw niche is. Je hebt verschillende artikels geschreven, wat zoekmachine optimalisatie gedaan, wat technische problemen met je website opgelost en je maakt je klaar om je resultaten te analyseren. Na een aantal weken van geen verkeer en ranking op de vierde pagina voor uw zoekwoorden, je eindelijk beseft dat niemand op zoek is naar uw site. Na ellendig zoeken door honderden forums, ebooks, en blogs, realiseer je je dat een van de factoren is dat niemand weet dat je bestaat.

Lang vervlogen zijn de dagen van een website en een webpagina domineren een bepaalde niche. Deze dagen is het iedereen die concurreert tegen iedereen voor dezelfde zoekwoorden en de toevoeging van immense concurrentie voor uw zoekwoorden.

Hoe zorgt u er in zo’n scenario voor dat uw online business niet verloren gaat in het niets?

Het doel van dit artikel is een methode aan te reiken om sleutelwoorden te selecteren die verkeer zullen genereren, maar tegelijkertijd niet zoveel concurrentie zullen creëren dat ze uiteindelijk uw bedrijf zullen overheersen, en wanneer u uiteindelijk quitte speelt, hebt u nog steeds een kans om weer te stijgen!

Hier is een belangrijke tip: richt u niet op trefwoorden die te concurrerend zijn.

Hoe weet je of het te concurrerend is?

Als u probeert te zoeken op een trefwoord in Quotes, zal het u vertellen hoeveel pagina’s zijn geïndexeerd met die trefwoordzin.

Als u bijvoorbeeld zoekt op de uitdrukking “Body Building”, zult u zien dat er tienduizenden combinaties van het woord “Body Building” beschikbaar zijn.

 

 

Body building is zeker een winstgevend trefwoord. Echter, bijna alle trefwoord zinnen die je zult zien zijn:

1. Te kort

2. Heeft een lafheid voor het sleutelwoord

3. Heeft een dode extensie (HTML laadt niet)

Zo maximaliseert u de mogelijkheden om miljoenen potentiële lezers te bereiken. In plaats van te concurreren met miljoenen concurrenten, kunt u zich richten op zoekwoorden die u hoger kunt plaatsen dan vrijwel alle anderen.

En ten tweede, en dat is het belangrijkste, minder concurrentie betekent een grotere kans om een doorklik te krijgen. Hoe meer verkeer uw site krijgt, hoe meer kansen u heeft om uw bezoekers om te zetten in klanten – wat betekent dat er meer geld in uw zak zit.

Hoe selecteert u miljoenen relevante trefwoorden?

Stap 1: Brainstorm!

Uw eerste stap zou moeten zijn om ideeën te bespreken met collega’s, vroegere klanten, huidige partners, en u te concentreren op het brainstormen van minstens 10 potentiële sleutelwoorden en zinnen.

Vergeet niet om uw klanten te betrekken in elke trefwoord discussie. Vraag hen wat ze in een zoekmachine zouden typen om uw producten of diensten te vinden.

verbreed je perspectief – van wat je producten of diensten zijn.

kom met 10 of 15 mid-level generische zoekwoorden.

onderzoek zoekwoord concurrentie – zie hoeveel pagina’s zijn geïndexeerd met de top-ranked resultaten voor uw doel termen.

Kies die trefwoorden uit die:

Kijk voor verticale zoekopdrachten – zoek in zowel de linker- als de rechterkolom om het aantal geïndexeerde pagina’s te controleren.

Verdeel uw trefwoorden volgens hun rangschikking.

Organiseer uw pagina’s -Gebruik trefwoorden om koppen en inhoud op te bouwen, en line-throughs.

Gebruik trefwoorden voor uw metatags, titels en URL’s

cacheControl van uw website – Om erachter te komen wat voor soort cache uw site heeft: (Kleine bedrijven: SEO-technieken)

checkWebsite Load Time – Om de algemene laadtijd van uw site te controleren: (Zoekmachines: SEO Technieken)

dynamicsDisallow: /admin/ (—/)logo.pyrules.txt (regels die beginnen met #……)hoe Een programma op uw server uitvoeren (—/)

howTo importeerlookups RSS feed (—/)howTo installeer programma op uw servercheck Website boots (—/)

onlineUw URL(‘s) moet(en) makkelijk te onthouden zijn aanklikbare links met uw trefwoorden

meta= “http://www. YourCompetitorsSite.com”

submitN/A

opnieuw indienenN.v.t.

vorige herziening

ience van de gebruikers

het ontwerpen van een goede site

Het vinden van een goede vermelding in SE

enz.