Wat kan een E Book in essentie schrijven?

Ze zeggen dat het gemakkelijk is om te leren hoe je een e-boek schrijft. Het is geen groot geheim, hard werken komt nooit als een verrassing – maar weet je wat een eBook echt is en hoe het in elkaar zit? Veel mensen realiseren zich niet dat ze ook maar een mens zijn, en in veel gevallen betekent dat dat ze niet computervaardig zijn. Bij het schrijven van een eBook denken ze er vaak aan om het meer een handleiding te maken en niet om veel interessante informatie te geven, en dat is het addertje onder het gras.

Als het op het eigenlijke schrijfproces aankomt, is het eerste wat je moet onthouden het onderwerp van het boek. Elke lezer zal in iets anders geïnteresseerd zijn. Probeer één aspect van het onderwerp te kiezen en probeer het dan tot een paar zinnen minimum te beperken. Beantwoord de typische vraag die elke potentiële lezer kan hebben dat ze ook een ‘how to’ handleiding willen, of dat ze ook geïnteresseerd zijn in die activiteit en wat het voor hen betekent.

Ben je in staat om je eigen vragen te beantwoorden? Zo niet, maak je er dan geen zorgen over. Uw menselijke schrijver is er gewoon om u te helpen uw plannen te verwezenlijken – maar voordat u één woord schrijft, begint u zich af te vragen: “wat zijn enkele van de meest voorkomende vragen die ik zou kunnen hebben en welke moet ik eerst beantwoord krijgen?” – u kunt open generieke vragen gebruiken of specifieke veelvoorkomende problemen, zoiets als “wat kan ik doen om te leren googelen?” en trefwoorden die specifiek zijn voor uw onderwerp zoals dit.

Vergeet de feiten niet. Net zoals mensen werken voor de informatie, werken e-boeken ook, ze stoppen gewoon niet met lezen, ze lezen alles in het boek, niet slechts een paar regels. Vergeet dit niet want dit is wat u succesvol zal maken, schrijf niet alleen voor de mensen die het zullen lezen maar voor de mensen die het daadwerkelijk zullen lezen.

 

 

Breng een algemene structuur aan in de inhoud van je e-boek het is mogelijk, denk gewoon aan hoe je een groot boek zou verdelen, of begin het op te splitsen, dat is een eenvoudige manier om dat te bereiken. Mijn minste advies is om met het punt te beginnen en je daaraan te houden. U hebt misschien veel secties, dus vertel uw lezer wat er in elke sectie staat; misschien merkt u op dat u dit al eerder hebt gedaan, niet het hele boek; een topdoel zou een geweldige manier zijn om uw verhaal te beginnen.

Lees niet alleen, het is altijd goed om wat gegevens te krijgen en het dan nog eens te lezen in het bijzijn van een vriend en eventueel iemand een vriend van een vriend. Denk aan je punt alsof je naar een vriend schrijft – denk er een uur of zo over na waar je hier bent:Wat kan ik schrijven de beste manier om een telefoonnummer te vinden. Weet iemand waar een telefoonnummer te vinden is, een venster in de advertenties, een telefoongids of een site die op zoek is naar dit telefoonnummer.

Weet je al wat het is dat mensen zal helpen om zo’n geheim telefoonnummer te vinden? Hoe maak je van een klein proces een van de gemakkelijkste dingen gewoon mogelijk en met “het omdraaien van de hoek” en in staat zijn om van het ene deel naar het andere te gaan. Denk na over wat je bezighoudt en wat je wilt begrijpen en schrijf op hoe dit voor jou zou werken. Schrijf genoeg om 100 tot 200 bladzijden of meer te beslaan, maar hanteerbaar tot een laatste regel.