Title Tags en Eerste Pagina Positie – Hoe beide te krijgen!

Als u wilt eerste pagina rankings op Google en andere zoekmachines te krijgen je gaat te hebben om ervoor te zorgen dat u hebt ingesteld uw title-tags op de juiste manier. Ze zijn wat de zoekmachine te weten waar uw site over gaat en dit is een van de beste geheimen om hogere rankings te krijgen. Om te weten hoe je title-tags eruit moeten zien hoef je alleen maar naar een willekeurige pagina op je site te gaan en met de rechtermuisknop op een afbeelding te klikken of deze in een nieuw venster te openen. In het nieuwe venster moet je in staat zijn om de meta tags te zien aan de bovenkant.

De enige tag die je zeker moet instellen is de title tag. Als je het onderstaande advies opvolgt, zou je bovenaan moeten komen te staan en blijven staan!

Dus wat betekent dit voor uw zoekmachine optimalisatie? In principe! Je moet gaan en zorg ervoor dat je een kijkje nemen op al uw webpagina’s en afstemmen van uw title-tags voor elk een individueel. Als je een grote site moet je misschien iemand inhuren om u te helpen dit te doen als het kan een ontmoedigende taak zijn.

Het volgende belangrijkste ding om eerste pagina rankings te krijgen zijn uw zoekwoorden. De manier waarop u ervoor kiest om uw zoekwoorden te gebruiken is de belangrijkste factor voor het krijgen van hogere rankings. Om te weten wat uw zoekwoorden zijn moet je naar Google gaan en hun AdWords trefwoord tool downloaden. Deze tool is gratis te gebruiken en u kunt bepalen hoeveel zoekopdrachten per maand elk zoekwoord heeft gekregen. Als een ruwe gids, wilt u zich richten op zinnen die ten minste 2000 maandelijkse zoekopdrachten hebben gekregen. Wanneer u een trefwoord dat is het krijgen van ten minste 2000 zoekopdrachten per maand gevonden zul je weten dat je een goudmijn hebt gevonden. Als u een trefwoord dat ten minste 2000 zoekopdrachten per maand krijgt en heeft geen onvermijdelijke concurrenten gevonden dan sta je een uitstekende kans van het krijgen van eerste pagina Google rankings.

Zodra u uw zoekwoord hebt gevonden met behulp van deze techniek is het het beste om te gaan en te zien hoeveel andere websites concurreren voor dat exacte zoekwoord. Als u vindt dat er ongeveer 5.000.000 of minder concurrerende websites heb je de sweet spot die u nodig hebt. Nu is het tijd om uw titel tag een beetje tweaken om ervoor te zorgen dat u gebruik maken van ons zoekwoord. Je moet ervoor zorgen dat u het trefwoord in de titel van de blog post. Je moet ook proberen om het trefwoord in de body van het bericht op te nemen, net voordat je het naar de blog stuurt. Dit zal echt helpen uw zoekmachine rankings. Dit is een geweldige manier om top zoekmachine rankings te krijgen.

 

 

Veel mensen worden afgeschrikt wanneer ze horen dat het gebruik van WordPress om hun websites te hosten hun zoekmachine rankings zal schaden, maar het is echt niet waar. Wat er gebeurt is dat je WordPress installeert op je site en de standaard permalinks zijn zo ingesteld dat ze niet alleen de postnaam bevatten maar ook het postid nummer. Wat er gebeurt is, dat wanneer je een bericht maakt, WordPress er een categorie voor maakt en de titel van het bericht gebruikt als de titel van de categorie. Dus terwijl je een bericht schrijft, maak je een categorie aan en de plugin vertelt je berichten om de titel van het bericht te gebruiken als de titel van de categorie.

Als u de permalinks zou veranderen om de postnaam in plaats van de postid op te nemen, zal uw bericht slechts één van de vele zijn die in de resultaten van de zoekmachines zullen verschijnen. Er zijn veel WordPress plugins die aanpasbare functies bieden, maar veruit de beste is All in One SEO. Dit is al vanaf het begin de standaard voor WordPress SEO en dat is niet voor niets. Het biedt alles wat je nodig hebt voor on page SEO.

Er zijn ook verschillende andere manieren om uw WordPress blog te laten scoren in de zoekmachines. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Het moet worden beschouwd als een lange termijn strategie om uw blog te laten verschijnen in de top zoekresultaten. Hoe sneller het eindigt, hoe sneller u de voordelen zal beseffen en de vruchten zal kunnen plukken van het succes op lange termijn.