Op reis? Een paar essentiële elektronica

Je hebt de vakantie ingepakt, bent ontsnapt aan de verantwoordelijkheden en katers zijn voorbij. Nu is het tijd om te beslissen waar je heen gaat voor de kerstvakantie. Hoe vaak heb je niet in dat zonnige Engelse zomer vakantiehotel gezeten, wachtend tot Kerstmis zou vallen voordat je terug zou gaan naar je echte leven? Reizen is een essentieel onderdeel van Kerstmis. Maar wat zijn de essentiële dingen die je meeneemt?

Essentiële elektronica

Deze daisy chirping geluiden vereisen een radio met stroom: de antenne sterker dan de meeste satelliet, AM/FM. Als het signaal zwak is, kan het nodig zijn een sterk signaal van een schotel te krijgen. Hoe sterker het signaal, hoe verder u van de schotelantenne verwijderd bent. In uw vakantiehuisje hebt u misschien een schotel met een grotere versterking dan u nodig hebt. In de stad moet u streven naar een schotel met een redelijke versterking.

Essentiële kleding/uitrusting

Je wilt je huisje niet wegroesten als je terugkomt. De kleren zijn vervangbaar dus tegen de tijd dat je je huisje moet inpakken ben je klaar voor een nieuwe trip. Vergeet niet dat u waarschijnlijk een week in uw cottage verblijft dus het is leuk om nog een outfit voor het strand mee te nemen. Het lijkt altijd zo lang geleden dat het gehaast naar de auto om een nieuwe muts of handschoenen te kopen als oude geschiedenis lijkt.

Als u korter dan een week op vakantie gaat, hebt u geen kreukels in uw kleren nodig omdat ze de 1e oktober zouden kunnen verliezen aan het warme en vochtige klimaat, rol ze daarom gewoon op in plaats van ze te vouwen. Bagels zijn een goed idee, u kunt die gebruiken die in een plastic zakje zitten, ze hoeven niet vers te zijn, in feite zullen ze koud zijn als u aankomt.

 

 

Het weer wordt in de gaten gehouden met een digitaal horloge en met een app op uw telefoon is het makkelijker dan ooit om op de hoogte te blijven van het weer. U kunt de temperatuur en de neerslag in Bournemouth zien met een eenvoudige zoekopdracht op het web. Als u een week op vakantie gaat, kunt u beter uw eigen tradities maken. Buroughs bijvoorbeeld maakten de Drie Wijzen en braadden eend als hun symbool van het lot. Ze dragen ook rode taxidermie-kostuums om hun logement te vieren. Taxidermie is de daad van het vullen van een vogel tot de dood en dan het nog warme lichaam te knuffelen. Ze kleden zich ook in het wit en goud om de slechte geesten weg te jagen.

Winter Wonderland

Als u zich liever kleedt in dieren dan in kostuums, dan zijn er tijdens de wintermaanden enkele schitterende sprookjesvoorstellingen in de Beierse Staatsopera. U vindt veel shows in deze beroemde zaal en u zult de liefde kennen die zij in hun hart hebben voor de dieren die zij zo hard trainen en die hun voortbestaan garanderen.

War Eagle Theater

Als u in de steden rond de Beierse Staatsopera bent, moet u zeker het War Eagle Theater bezoeken. Het biedt zowel voorstellingen voor kinderen als voor volwassenen en dit is net zo’n goede plaats als elke andere om een avond entertainment te vinden en mensen te ontmoeten die uw interesses delen.

Economie Theater

Dit is een fantastische plek om een toneelstuk aan de waterkant te bekijken. Het is het belangrijkste theater van het land en presenteert een scala aan eenmansshows en grootschalige producties. Bezoekers van het theater worden uitgenodigd om op het gazon plaats te nemen voor een informeel, warm samenzijn.

Ananton Theater

Dit theater is het oudste in Bournemouth. Het is gevestigd in een 16e eeuws gebouw en wordt beschouwd als van grote historische betekenis. Bezoekers aan het theater kunnen genieten van een vriendelijk kopje thee in het bezoekerscafé, ‘s middags een lunchbuffet nuttigen voordat zij de opvoering van A Midsummer Night’s Dream bekijken, die volledig is nagespeeld uit het leven zoals het in die tijd werd beleefd.