Laat uw dieet voor vetverlies werken

Het is genoeg dat we allemaal bezorgd en hyper-vigilant lijken te zijn over het verliezen van gewicht. Met zoveel televisieprogramma’s en boeken die nieuwe rage-diëten promoten, is het moeilijk te zeggen welke plannen werken en welke niet. Maar succes hangt niet af van de resultaten van één enkel vetverlies dieet. Je moet er zeker van zijn dat het plan dat je wilt gebruiken ook echt werkt. Er zijn een aantal belangrijke vragen die je moet stellen, om te bepalen welk dieet voor jou geschikt is.

1. Hoeveel gewicht wilt u verliezen?

Het eerste wat je wilt weten is hoeveel gewicht je probeert te verliezen. Als je maar een paar kilo wilt afvallen, en je hebt geen overgewicht, dan zal een gezond vetverliezend dieet je waarschijnlijk wel helpen een paar kilo’s kwijt te raken. Aan de andere kant, als je een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen hebt – ongeveer vijftig pond of meer – zijn je kansen op succes veel kleiner.

2. Bent u op zoek naar een verandering van levensstijl?

Het tweede waar u over na moet denken is uw levensstijl. Zoekt u iets dat na verloop van tijd gemakkelijker wordt, of hebt u iets nodig waarbij u veel moet opgeven van wat u graag doet? Denk aan het oude gezegde: “Wie je omringt, maakt je eigen.” Als je het grootste deel van je tijd doorbrengt met mensen die niet voor zichzelf zorgen, zul je meer van hen leren, en in het minst zul je waardevolle tips van hen kunnen meenemen.

 

 

3. Sta je open voor verleiding?

Als je je helemaal niet veilig voelt of als je een eetstoornis hebt, is het zeker iets dat je zult willen vermijden. Tenzij je open staat voor een CayMods gebruik, zul je er zeker van willen zijn dat je andere mensen hebt die je kunt vertrouwen om je maaltijden en of oefeningen mee te delen.

4. Ga je de “makkelijke” dingen die je leuk vindt weglaten?

Als veel mensen snel willen afvallen, denken ze aan “fruit” eten. Welnu, tot op zekere hoogte, moet u een Britse arts het “fruitdieet” laten uitleggen. Er zijn bepaalde voedingsstoffen die je uit fruit kunt halen waar je waarschijnlijk geen weet van hebt. Stelt u zich eens voor dat u de hele dag niets anders dan fruit eet, en zelfs appelsap drinkt bij de “sinaasappels” of “appels”. Daar zou je binnen een dag genoeg van hebben. Het is waar dat je veel gewicht zou verliezen door alleen maar fruit te eten, maar je zou het allemaal weer terugkrijgen zodra je weer “normaal” zou eten. De waarheid is dat de meeste mensen zich niet realiseren hoe gemakkelijk ze kilo’s kunnen aankomen door de chemische en andere stoffen in fruitdranken en ander voedsel.

5. Voegt uw plan manieren toe voor u om de resultaten te behouden?

Een dieet om af te vallen kan geweldig zijn, maar de beste resultaten behoudt u als u eraan vasthoudt. Je zult een onderhoudsplan moeten bedenken als je de resultaten wilt behouden waar je zo hard voor gewerkt hebt.

Wat u moet vermijden is het soort dieet waarbij u snel afvalt en vervolgens net zo snel weer aankomt. De manieren om kilo’s kwijt te raken die echt zinvol zijn, zijn opgebouwd rond:

1. Een verandering in uw eetgewoonten

2. Gezonder voedsel eten

3. Actiever worden

Als u een van de bovenstaande plannen voor gewichtsverlies analyseert, zult u merken dat ze een aantal gemeenschappelijke kenmerken hebben. Meer activiteit, minder calorieën innemen, en sneller vet verliezen zijn de kern van elk van hen.

Dus, als je wilt afvallen, wil je kijken naar elk plan dat:

1. Heeft een eetregime

2. Heeft een trainingsschema dat een vorm van cardio- en krachttraining omvat (zodat je strakker wordt, niet voller).

Het plan dat je kiest moet zo zijn dat je het ook echt leuk vindt hoe het klinkt of iets dat je ook echt als een routine gaat uitvoeren.