Hoe krijg je een Top 10 positie voor uw site met Webmasterhulpprogramma’s van Google

Webmasters schrijven al jaren over backlinks. Het jongleren tussen het schrijven van artikelen voor potentiële klanten en het schrijven van kwaliteit backlinks naar uw klant sites voor ankertekst is uitgegroeid tot een tweede natuur voor de meeste webmasters.

Toch vinden sommigen het moeilijk om hun website hoog in Google te laten scoren. Ze geloven al het advies over het bouwen van backlinks alleen maar om die links in een lege XML-database te laten zitten. Ze denken dat het een spel van geven en nemen is voor Google om te zien of je echt een betrouwbare website bent in hun ogen.

Dat is niet meer waar. Je kunt geen website maken en je backlinks als een indexbestand in een index laten zitten. Wanneer Google een site voor de eerste keer crawlt, gebruiken ze een heleboel Google’s crawler versus een heleboel mensen. De Googlebot komt, of je site nu bestaat of niet. Het is als de Lima van “dragnet”. Het is de lokroep die de verdachte naar jou brengt.

Er zijn een aantal zeer eenvoudige manieren om dit te omzeilen. Het is niet dat SEO-mensen op hoog niveau het niet belangrijk vinden, maar als webmaster moet je er om geven. Het is één ding om backlinks naar uw sites te creëren. Het is een ander ding om ervoor te zorgen dat de on-page optimalisatie correct is.

 

 

U kunt niet aanpassen wat Google doet wanneer het uw site crawlt. Het is helemaal geen hoge prioriteit. Maar als Webmasters, moet u twee belangrijke feiten in gedachten houden. Ten eerste zal Google uw site voortdurend crawlen op zoek naar wijzigingen. Weet je nog dat het zes weken geleden was dat je eraan dacht om wat backlinks aan te maken? Nou, het is niet hetzelfde. Het wordt zes maanden en tellende, en assistenten handelen als zoek-engine-bots. Hoe actiever uw site lijkt, hoe meer kans u hebt om die top zoekmachine rankings vast te houden.

Ten tweede, wanneer Google je site gaat crawlen, zijn er specifieke trefwoorden die het gebruikt om het onderwerp en de populariteit van de site te bepalen. Als je site over sleepnet gaat, kom je niet op de juiste plaats. Toegegeven, het is niet jouw zaak, het is de zaak van Google. Maar toch, het is niet onproductief om Google erop te wijzen dat je site over dragnet gaat. Het is gewoon een andere manier om uw top-10-keywords in uw site te verwerken. Plus het is altijd geweldig om een hoge ranking te krijgen voor een zoekterm die wat verkeer oplevert.

Laten we eens kijken naar wat gegevens om mijn veronderstelling te ondersteunen.

Google heeft miljoenen websites geïndexeerd sinds het “Page Rank” begon te gebruiken als onderdeel van zijn algoritme. Page Rank werkt op een schaal van 0 tot 10. Hoe hoger de paginarank, hoe hoger een webpagina wordt weergegeven in de zoekresultaten. Mijn site – met een 6.7 pagina rang – is enkele duizenden malen belangrijker dan mijn supplement pagina, die een 0.2 pagina rang heeft.

Het loont dus om een hoge pagerank te hebben. Het hebben van een hoge rang betekent dat meer mensen zullen denken dat uw site belangrijk is, wat resulteert in meer pre-gekwalificeerde verkeer. Dat is waarom het zo belangrijk is om artikelen als deze te lezen.

Hoge rankings zijn niet het resultaat van een mooie site. Het is het resultaat van het bouwen van veel backlinks. En de beste manier om backlinks op te bouwen is door artikelen te schrijven die geoptimaliseerd zijn voor trefwoorden die gerelateerd zijn aan uw markt en die geïndexeerd worden door de Google bot.

Er zijn veel mensen die hun artikelen publiceren op artikel directory’s. Deze directories vereisen over het algemeen geen wederkerige link.

Wanneer u een artikel schrijft en indient dat wordt goedgekeurd, krijgt u een inkomende link naar uw website. Het artikel kan worden goedgekeurd zonder dat er zelfs een wederkerige link nodig is. Dit is Google’s manier om de wereld te vertellen dat uw site belangrijk is.

Door een artikelbibliotheek op te bouwen, creëert u een waardecomponent die de zoekmachines ertoe aanzet uw website elke keer hoger te rangschikken.

Je moet ook veel informatieve artikelen schrijven, zoals deze. Plaats uw links in het resource vak aan de onderkant van elk artikel. Stuur vervolgens uw bibliotheek naar de top artikel directories.

Bouw dan zoveel mogelijk inkomende links naar uw website. Er zijn een aantal krachtige diensten die u zullen helpen bij het bouwen van links. Dit is de manier waarop de experts kwalitatieve backlinks creëren.

Je kunt een grote indruk maken op de zoekmachines en veel gratis verkeer krijgen door de tips en technieken te gebruiken die ik in dit artikel heb beschreven.