De sultan van de drugs

De sultan van Oman heeft de grootste bekende zaak van drugsoverdosis en moord op een jachtclub afbetaald voor een bedrag van 2,5 miljoen dollar. Het voormalige hoofd van de Turkse inlichtingendienst die een onvergelijkbare verzameling zeldzame antieke boten uit China aankocht, logeerde op het jacht dat hij gebruikte toen hij zijn gewaagde drugshandel over de hele wereld leidde.

De zaak kwam aan het licht toen een inspecteur van de Britse maritieme veiligheidsdienst en een verdachte van drugshandel door een undercoveragent werden omgekocht tijdens een diner in een luxueus restaurant in Monaco. De geraffineerde list was opgezet door de Britse agent wiens naam: Ken Cash; de verdachte was Jimmy Muborski. Het voormalige hoofd van de Turkse inlichtingendienst was een undercoveragent die hij vrij goed kende.

Alliantie Oorlog

De SAS, die zowel Britse als Turkse commando’s omvatte, kreeg de verdienste een einde te maken aan de maritieme oorlogsvoering van de Alliantieoorlog. Het doelwit was het fort Bastion terwijl de SAS-ers een slaapzaal inrichtten in de Franse marinehaven Galonne en een bende zakkenrollers oprichtten. De bende kwam aan het licht toen een van de plaatselijke werklozen in 1990 in het plaatselijke parlement werd gekozen en bij naam werd genoemd.

De verhalen van SAS-veteranen die naar Parijs gaan en boeven oppakken met beloften van een comfortabel pensioen en een kans in Parijs, worden met graagte gehoord uit Londen en het vasteland. Het is geen verrassing dat niemand van deze Argentijnse gangsters heeft gehoord!

 

 

entelijke bezigheden zoals wapenhandel, smokkel en stroperij blijven populair in bepaalde delen van de wereld. Zeker, Argentiniƫ en zijn prachtige en ruige kustlijn heeft meer te bieden dan de meeste andere landen.

Van de brede boulevards van Buenos Aires tot de torenhoge peristyle van Montevideo heeft het NRDA (National Refueling Agency) gezorgd voor jejvIG-actie ‘s nachts en bliksemsnelle beats overdag. Een jeepachtervolging in lijn met het whodunit-scenario van, laten we zeggen, “24”, is Jejvig, gespeeld op de tonen van Sting en Amen. En niet te vergeten de lijnen die dansen op de ritmes vanita Laismo en Paquiso.

De ambassade geeft een lugubere en grafische parade van korrelige zwart-wit foto’s waarop de geelheid te zien is, meestal afkomstig uit de prachtige collecties van de Canadese en Mexicaanse ambassades.

Ons werd verteld dat Yellowness een van de weinige overgebleven gebieden is waar je nog schoorsteenpannen kunt zien midden in een moderne stad.

In de begindagen van de spoorlijn werd Yellowness omgedoopt tot “Logo.” Sommige onderzoekers menen dat de naam is afgeleid van het gebied rond de rivier de Yellowness, maar anderen denken dat hij afkomstig is van de houten ladders die in de heuvels aan de oostelijke waterkant van de stad zijn gestut.

In het gebied zijn vroege houthakkerskampen te vinden, dus het is het beste om uit de auto te stappen en rond te lopen. Dit is een gebied waar de bergen en de bomen elkaar ontmoeten. De prachtige westelijke met name Georgian Falls liggen op 30 minuten lopen. Drie verschillende parken vieren dit gebied met Trolley Tours, paardenkoetsen en zowel moderne als vintage trekpleisters. Het gebied is enorm en zeker een tour waard.

De laatste whodunit roman was gebaseerd op het echte onderzoek van een van de cold cases in dit gebied. De verdachte werd vastgebonden en gedwongen de moord op een jonge actrice te bekennen. Hij werd later doodgeschoten en de zaak werd nooit opgelost.

Tot we de misdaad oplossen, heeft deze intrigerende buurt alle ingrediƫnten voor uw volgende huisaankoop. Een vertrouwde plek om je thuis te noemen terwijl je je volgende stap op de weg uitzoekt.